Najpyszniejsze smaki tradycji w rozpędzonej współczesności
Oprócz menu stałego , Szef Kuchni poleca rownież dania z produktów sezonowych.
Oprócz menu stałego , Szef Kuchni poleca rownież dania z produktów sezonowych.
Placek po zbójnicku rewelacyjny. Duża porcja, dużo mięsa wołowego, całość posypana roztapiającym się oscypkiem. Sam lokal w góralskim klimacie, jednak widać ze jest tu bardzo nowocześnie. Wszystko czyste i zadbane. Obiektywnie najlepsze miejsce w jakim jedliśmy podczas czterodniowego pobytu.
Jedzenie pyszne, bardzo mila obsługa . Muzyka na żywo dodaje uroku temu miejscu . Na pewno wrócimy do tego miejsca
Pyszna i świeża kuchnia. Byliśmy w różnych miejscach w Zakopanem, ale chyba nigdzie nie zjedliśmy tak dobrze jak w tej restauracji. Polecamy żurek i placuszki z sosem borowikowym... O steku już nie wspominając. Polecamy :)
Przepyszne moskole z sosem grzybowym i grzane piwo. Miła obsługa i bardzo ładny wystrój. Kapela z charakterem . Bardzo duży plus za możliwość zamówienia posiłku późnym wieczorem, gdzie w innych knajpach kuchnia już nie była czynna.